top of page
WhatsApp Image 2022-06-30 at 1.43.04 PM.jpeg

Een paar mannen, die sinds jaar en dag naar de Formule 1 races gaan en hebben zo diverse landen mogen bezoeken en hier super genoten van het festijn.
Met een zeer hechte vrienden groep is dit sinds 2016 intensiever opgevoerd, waarbij we gemiddeld een paar maal per jaar diverse landen hebben bezocht.
Door een goed netwerk, zitten hier ook lokale connecties, die ons buiten de geweldige lokale organisaties van de F1, ook iets van het land en het uitgaansleven kunnen laten zien.
Het idee is ontstaan, daar we in Azerbeidzjan een groepje Nederlanders tegenkwamen.
Op zich niet zo gek, want Nederlanders zien we op elk circuit en daar wij als groep op originele en traditionele klompen liepen met onze Nederlandse idool Max erop, was dit redelijk herkenbaar…
Deze groep had middels een pakket reis veel betaald en konden buiten de F1 niet hun draai krijgen in het land, waarbij wij als groep buiten wat culturele bezichtigingen, ook de juiste uitgaanscentra en restaurants hadden bezocht.
Het hotel en de tickets waren goed vertelden ze ons, maar ze werden verder aan hun lot overgelaten.
Hier kwam het idee, om daar waar we de juiste connecties hebben, dit plezier te delen, met mensen die dezelfde passie hebben.
Daarmee het geheel betaalbaar te houden en toch de juiste locaties te delen en daar waar behoefte is, wat bezichtigingen en of het uitgaansleven te bezoeken.

Tickets beschikbaar voor Oostenrijk:

bottom of page